Workshop: ChatGPT en AI in Inkoop


Vrijdag 8 maart 2024
9:30 tot 12:30 

Erik van Buuren en Pim Nijhof - workshop inkoop chat gpt AI

Klaar voor een productiviteit-boost?

Erik van Buuren (tech-enthousiast en inkoopdata expert) en Pim Nijhof (inkoop professional en specialist in het toepassen van AI tools) geven je unieke inzichten en creatieve toepassingen in de wereld van AI en inkoop. 

Krijg antwoord op de volgende vragen:

  • Wat is AI en welke AI tools zijn relevant?
  • Hoe kun je AI toepassen in jouw werk als inkoper?
  • Welke nadelen en risico's brengt het werken met AI met zich mee?
  • Hoe zien wij de toekomst van AI binnen het inkoopvak?
  • Hoe stel ik AI de juiste vragen?

Voor wie is de workshop bedoeld?

De workshop is er voor inkopers die niet persé harder, maar wel slimmer willen werken. Je leert begrijpen welke tools er zijn, wat de risico's zijn en hoe je AI effectief toepast in je dagelijkse werkzaamheden.

Grijp nu je kans! - We zitten vol, maar je kunt je aanmelden voor de wachtlijst. Hiermee ontvang je als eerste een melding van een beschikbare plek of een ingeplande workshop!

Daarom heb ik deze interactieve workshop opgezet:

Mijn passie voor productiviteit drijft mij altijd naar de nieuwste tools en apps, een zoektocht die ik met veel plezier beleef. Het werd me duidelijk dat de tips en inzichten over ChatGPT en andere AI-tools die ik deelde, een schat aan waarde bieden voor veel mensen die ik spreek. Veel mensen waren zelfs verbluft. In gesprekken, zowel binnen als buiten de Spend Lab community, ontdekte ik dat mijn kennis een lichtpuntje was in de drukke werkdagen van vele professionals. Zo kon een vriendin bijvoorbeeld een ultra strakke pitch neerzetten bij een sollicitatie.

Een keerpunt was mijn ontmoeting met Pim, een professional die, geconfronteerd met hoge werkdruk, AI-tools omarmde om werklast te verminderen. Zijn enthousiasme en de positieve echo uit de community hebben mij gemotiveerd deze workshop op te zetten. Stap in en ontdek hoe je met AI niet alleen tijd bespaart, maar ook een voorsprong kunt nemen in het werk als inkoper.

"Inkopers met AI-vaardigheden zijn de katalysatoren voor innovatie en groei binnen hun bedrijven."

Wat de eerste deelnemers van de workshop vonden:

Een must voor de inkoper die benieuwd is naar AI maar zelf nog niet goed op de knoppen durft te duwen! Erik en Pim laten je de plussen en minnen zien, de kansen en de uitdagingen, en doen dat op een sympathieke en heldere manier!

Pieter van Wijk

Zeer geslaagd! Praktische uitleg, interactieve sessies en een nieuwsgierigheid die is aangewakkerd. Ik zie uit naar het vervolg. Een absolute aanrader voor wie zijn communicatie wil verbeteren en het werk wil vereenvoudigen. Met AI heb je altijd een partner bij de hand voor al je vragen. Ontdekken hoe je dit slim inzet is een must voor elke inkoper.

Jan Sjouke van der Heide

Praktische informatie

Locatie

GrytteBloemenheuvel 
Hoofdstraat 25
3971 KA
Driebergen-Rijsenburg

Lunch je mee?

Na de workshop (om 12:30) wordt er lunch geserveerd. Wil je ook mee eten? Dat kun je ons na het aanmelden laten weten. Kosten zijn voor eigen rekening.

Investering

De kosten zijn €160,- exclusief btw en inclusief een hoop kennis en een handige hand-out. We verwachten dat je de investering binnen 2 weken terugverdient door minimaal 2 uur aan tijd te besparen.

Workshop AI inkoop


Reserveer je plek!

Helaas zitten we vol. Maar als je je hieronder aanmeldt, krijg je als eerste bericht zodra we een nieuwe workshop organiseren. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan.

>