Continu volledig inzicht in je spend?

SpendExplorer | Automatische spend analyse software


 • Bespaar tijd
  Tot 40 dagen besparing per jaar. Geen spreadsheet geknoop. Geen onnodige fouten. 
 • Continu volledig inzicht
  Minimaal elke maand vers inzicht in je inkoopdata.
 • Maak datagedreven inkoopbeslissingen
  Onderbouw inkoop beslissingen met data en krijg jouw organisatie mee.

SpendAnalyse 300% verbetering

LINDA DENISSEN

Click to play

Stop met spreadsheets aan elkaar knopen.
Zet een datagedreven inkoopstrategie neer.

Een spend analyse is een essentieel onderdeel van de eerste stap om te professionaliseren. Zelf een analyse maken kost veel tijd. En veel frustratie. Spreadsheets aan elkaar knopen is foutgevoelig en risicovol. 

Het maken van een spend analyse kost extreem veel tijd, frustratie waarbij talent  onbenut wordt in het inkoop proces. 

Maar jouw toegevoegde waarde ligt in het verbeteren van inkoop en marges, en versterken van leverancier relaties. Niet in Excel. Toch? En daar heb je data voor nodig. Jij kijkt achter de grote getallen naar wat er werkelijk te verbeteren valt.

Een jaarlijkse spend analyse zorgt voor achterstand

Elke maand gebeuren er spannende dingen die vaak enorme impact hebben op jou als inkoper. Hoe kun je dan vertrouwen op inzichten in je spend die soms maanden achterhaald zijn? 

Een spend analyse van 3 maanden oud geeft een unheimisch gevoel in een snel veranderende wereld. Je wordt geleefd en bent niet in control. 

Toch is er geen tijd in veel MKB inkooporganisaties om rustig een spend analyse te maken. Er moet actie plaatsvinden: elke dag zorgen dat leveringen op tijd binnenkomen tegen een acceptabele prijs. Maar heb je nog het gevoel van controle?

De SpendExplorer helpt jou op de volgende drie manieren:

Continu in control

Minimaal één keer per maand een volledig up-to-date overzicht van jouw inkoopdata. Data waarmee je jouw inkoopstrategie onderbouwt.

Maximaal gemak

Spreadsheets knopen is verleden tijd. Professionaliseer zonder tijd te verliezen aan randzaken met automatische spend analyse software. 

Kijk achter de grote getallen

Kijk verder dan de grootste leveranciers en producten. Waar liggen kansen voor verdergaande samenwerkingen en besparingen?

Onze passie

Erik van Buuren

de maker

Sinds 2007 help ik inkooporganisaties processen te verbeteren en slimmer te werken. Telkens weer blijkt dat er een tekort aan inzicht is. De data is er, maar het inzicht niet. Of het kost veel te veel tijd.


Ik heb daar te veel uren aan verloren zien gaan. En te veel talent. 


Dat jeukt en daarom wilde ik daar iets aan doen. Ik wil MKB bedrijven helpen om gebruik te maken van de tools die ik normaal voor grote corporates ontwikkel.


Ik ben enorm enthousiast dat we met de SpendExplorer deze organisaties helpen om inzicht te geven in hun spend. Zonder moeite. En ik kijk er naar uit dit nog veel verder uit te breiden dan spend alleen. 

De kracht van ruim 80 Spend Lab leden

De SpendExplorer is opgesteld met behulp van het Spend Lab. Een groep van ruim 80 inkoopprofessionals. Als groep houden we elkaar scherp. We leren van elkaars meningen en ervaringen binnen het vakgebied. Samen hebben we de SpendExplorer compleet gefinetuned. 


Onze fans zijn al fan...

profile-pic

Spend analyse 300% verbetering

Behoorlijk indrukwekkend en voor de MKB bedrijven die ik tot nu toe tegen ben gekomen een 300% verbetering in inzicht. Daar ontbreekt het bij een groeiend MKB bedrijf vaak aan: inzicht in de data die er ergens wel is maar niet gepresenteerd kunnen worden. Laat staan geanalyseerd zoals hier.

SpendExplorer prijzen

De SpendExplorer is er voor elk type MKB bedrijf. Wil je meer weten over de kosten en  pakketten? Vraag dan nu onze prijslijst op. 

Liever dit zelf opzetten binnen je eigen omgeving?
Boek een demo en we vertellen de mogelijkheden.

Wist je dat ?

Klimaat positief

Wist jij dat data zorgt voor een deel van de CO2 uitstoot? Wij willen ook in de wereld van morgen nog een verschil maken, dus accepteren geen schade aan het milieu door de SpendExplorer. Niet voor ons, niet voor onze klanten en niet voor onze kinderen.

Om de impact te beperken doen wij een periodieke assessment om onze data zo efficiënt mogelijk op te slaan en te transporteren. Daarnaast compenseren we ruimschoots onze CO2 uitstoot. Hoe?

Voor elke klant planten we voldoende bomen. Bij een abonnement op de SpendExplorer krijg jij je eigen boomplant certificaat.

Faq

Wat gebeurt er als ik nu een abonnement afsluit?

Wat houdt de demo in?

Ik wil alleen nog iets weten, kan ik bellen?

Wat houden de "Early bird" prijzen in?

Kan ik mijn data wel veilig met jullie delen? 

Niet goed, geld terug? Werkt dit echt zo?

Start nu je SpendExplorer abonnement

 • Bespaar tijd
  Geen spreadsheet geknoop meer. Geen foutjes in je spend analyse. Bespaar jezelf de hoofdpijn. 
 • Continu inzicht
  Vanaf nu heb je minimaal elke maand vers inzicht in je inkoopdata. Dicht op de bal, dicht op de markt. Een betere band met je leveranciers.
 • Maak datagedreven inkoopbeslissingen
  Sta niet meer met een mond vol tanden bij een leveranciers afspraak. Onderbouw inkoop beslissingen met data en krijg jouw organisatie mee.

Wat klanten over SpendExplorer zeggen

Complimenten, niets minder.

Complimenten, niets minder. Ik dacht dat wij alles goed in beeld hadden. Maar hier kom ik op terug.
Wat wij hebben staat echt in de kinderschoenen als ik het vergelijk met wat jij en de deelnemers van het lab ontwikkeld hebben.

Albert ... Purchase manager

Niet goed, geld terug

100%

Geld terug garantie

Je bent beschermd met onze Niet goed, Geld terug garantie. Als je niet tevreden bent na je eerste maand SpendExplorer, neem dan binnen 30 dagen contact met ons op en je krijgt elke betaalde cent terug. 


Maar wij geloven niet dat dat nodig is. 

Copyright Process Simplicity

  |  

>